Menu

KWALITEIT ZIE JE

U bent welkom bij Majo de Bruijn in Kortgene

Menu

Filosofie

Bij Majo de Bruijn Haarverzorging is de filosofie een ongedwongen kapper – klant relatie waar de wens van de klant voorop staat. Er wordt tijd voor u genomen.
Behandelingen worden met zorg uitgevoerd en er wordt ruimschoots tijd ingepland voor de behandeling zelf.

Ik knip van trendy tot en met traditioneel. Daarmee wil ik aangeven dat ik verschillende technieken beheers.

Specialiteit bij mij is het knippen.
Ik ben bekend geworden door mijn uitstekende knip, kleur en coupe soleil technieken die u niet bij andere kapsalons zult aantreffen.
Daarnaast geef ik een deskundig advies over de mogelijkheden van spoelingen en andere verftechnieken.

Kleuren

De kleuren die door mij worden gebruikt zijn divers. Van meer behoudend tot spectaculair. Van petrolblauwe accenten in gloedvol koper en van ijskoele blondtinten in combinatie met mintgroen en roze. De kleuringen in het haar geven een ‘schaduweffect’ en leveren spannende contrasten op, voor een gedurfde en positieve uitstraling. Durf jij jezelf te laten zien? Ik weet precies welke kleuring het beste bij jou past.

Ondersteun je nieuwe kapsel met hoogwaardige stylingproducten die snel en gemakkelijk voor groot effect zorgen. De producten van mij houden je haar gezond en bieden daardoor ruimte aan de beweging: het laat de glans en schaduwpartijen in je haar leven. Zo laat je altijd en overal het beste van jezelf zien.

Wilt u meer weten? Kom een keertje langs of neem contact op.

mijn filosofie van een kort herfst kapsel 2014 bij Majo uit Kortgene