Menu

KWALITEIT ZIE JE

U bent welkom bij Majo de Bruijn in Kortgene

Menu

                              Modellen

Uw inspiratiepagina met voorbeeld modellen van Majo de Bruijn Haarverzorging Kortgene in Zeeland.

Majo de Bruijn Haarverzorging presenteert online diverse modellen die u hopelijk kunnen inspireren! Neem nu een kijkje!

Deze pagina is bedoeld voor uw inspiratie, zodat u samen met mij een trendy model kan kiezen. Ik zorg er samen met u voor dat dit geheel bij uw persoonlijke stijl en uitstraling past, dit geheel in overeenstemming met de laatste mode.

HAARMODELIJN ‘FOREVER’, NAJAAR-WINTER 2020/2021

Icons are never out of style

Hoe gek het misschien ook mag klinken, maar zelfs in bizarre tijden als deze is het fijn als je erop kunt vertrouwen dat je haar goed zit – er zijn tenslotte al genoeg onzekerheden. Bij Majo de Bruijn Haarverzorging staan ik daarom  klaar om jou een geweldige nieuwe look te geven, gebaseerd op de nieuwe trendcollectie FOREVER uit de Haarmodelijn najaar-winter 2020/2021.

Stijliconen als inspiratie

Twiggy, Farah Fawcett en James Dean… Je leest hun namen en ziet ze direct voor je, met hun karakteristieke kapsels. Dit najaar neem ik de kenmerken van deze iconische looks en laat daar mijn innovatieve knip-, snij-, kleur- en stylingtechnieken op los. Het resultaat: een supermooi kapsel dat perfect bij je past en dat een aantal weken als vanzelf in model lijkt te vallen. Gewoon losjes droogföhnen, een lichte finish en klaar ben je.

 

Zachte kleuringen

Dat natuurlijke effect onderstreep ik graag met een mooie zachte kleuring. Ik maak gebruik van een gloednieuwe techniek waar ik echt ultrafijne highlights kan maken. Het resultaat: een geweldige natuurlijke blend, zeker als je kiest voor trendkleuren als zand en caramel. Kleuren slecht voor je haar? Welnee, dat is al lang niet meer zo. Zelfs voor een permanente kleuring hebben we tegenwoordig heel goede amoniavrije alternatieven die lief zijn voor je haar.

Een karakteristieke coupe gemaakt met de beste technieken die ik in huis heb en die je in no time gestyled hebt, met een kleuring die uitblinkt in subtiliteit: met FOREVER heb ik een bron van inspiratie in huis waarmee we jou samen een nieuwe look kunnen geven waar je gegarandeerd blij van wordt. Ik zie je graag binnenkort in mijn salon!

 

 

 

 

 

 

 

SHADOW Haarlijn najaar winter 2019-2020

STAP UIT JE SCHADUW EN WEES BIJ Majo de Bruijn Haarverzorging WIE JE BENT.

Met de nieuwe Haarmodelijn SHADOW geeft Majo de Bruijn Haarverzorging je megaveel vrijheid voor een look die perfect weergeeft wie jij bent. Met contrasten in vorm en kleur die voorheen onverenigbaar leken, maar nu voor een stijlvolle balans zorgen. Kom dus uit je schaduw en be your true self!

Levensechte robots, auto’s die vanzelf rijden: dingen die tot voor kort ondenkbaar waren, zijn nu bijna een vanzelfsprekendheid. Ook in de mode en de haarmode zie je die ontwikkeling. Was het combineren van grafische lijnen met lossere vormen voorheen een no go area, nu gaan ze moeiteloos samen – zonder dat het extreem oogt! Het zelfde geldt voor het gebruik van warme en koele tinten in één look. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, maar voorwaarde is wel dat je een kapper hebt die zijn/haar vak verstaat en de nieuwste technieken in de vingers heeft. Majo de Bruijn Haarverzorging is wat dat betreft the place to be!

Strak met beweging

Bij de nieuwe Haarmodelijn waarmee Majo de Bruijn Haarverzorging werkt, zie je dat de contourlijnen vrijwel allemaal superstrak zijn, terwijl het haar zelf volop bewegingsruimte heeft. Hoe dat komt? Door de vele lagen die op verschillende manieren en met diverse technieken in het haar worden geknipt of gesneden! Die lagen sluiten vaak niet op elkaar aan, maar toch oogt het geheel vloeiend en botst het nergens.

Trendy koel

Tussen diep asbruin en licht zandbeige als inspirerende uitersten ligt dit seizoen een wereld aan geweldige tinten. Hoewel koele en warme nuances in deze collectie perfect samengaan, is koel de absolute trend. De cooltint bij uitstek is uiteraard grijs. Die zie bij SHADOW dan ook terug in allerlei nuances! Hier en daar wordt grijs afgewisseld met hippe metallic accenten in bijvoorbeeld Rose en Lavender, voor spectaculaire schaduweffecten. Een mooie grijze kleuring maken vraagt echter om het vakmanschap van een kleurspecialist. Bij Majo de Bruijn Haarverzorging heb je die te pakken: een garantie voor een verpletterende look!

Stylen met stijl

De vele lagen en lengteverschillen geven je oneindig veel mogelijkheden voor classy stylings. Wil je juist je losse kant laten zien? Dan accenteer je de beweging in je haar met bijvoorbeeld een flexible hairspray. Ben je meer in de classic mood? Dan kun je kiezen voor producten als een glansspray. Kortom: voel je vrij en creëer je eigen realiteit bij Majo de Bruijn Haarverzorging !

      

Illusion Haarlijn najaar winter 2018-2019

Haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven: ik zet dit najaar allerlei trucs en skills in om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar over vloeien. Dat geeft oneindig veel stylingmo- gelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geven.

Spelen met kleur

Als ware illusionist speel de ik dit najaar met kleur. Ik wissel transparante tinten juist af met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Zoals bij de blendingpixeltechniek. “Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de pluk daarnaast is dat precies omgekeerd”. “Het effect daarvan is dat lichte haargedeeltes bij een andere styling of beweging donkerder blijken te zijn dan je denkt. En andersom! Hoe cool is dat?”

       

TRIGGER Haarlijn voorjaar/ zomer 2018

Trigger. Lavendel, superkort of ultrakort?

Schiet jij naar de Majo de Bruijn Haarverzorging voor een nieuwe look?

Zin in een nieuwe zomerse look? Met krachtige lijnen en kapsels die variëren van halflang tot superkort? Met gedurfde airbrush kleuraccenten in bijvoorbeeld de trentkleur van dit seizoen: lavendel? En uitgesproken stylingvariaties met veel beweging? Dan vormen de trendy kapsels uit de nieuwe Nederlandse haarlijn voorjaar/zomer 2018 voor jou de trigger om snel naar mijn salon te gaan!

Bereid je alvast voor: het wordt een pittig en spicy seizoen wat de haarmode betreft. Met kapsels die onder meer opvallen door hun lengte, die varieert van halflang tot superkort. Daarmee bewijst TRIGGER dat je niet per se lang haar hoeft te hebben voor een mega vrouwelijke uitstraling. Het geheim? de originele en professionele knip- en snijtechnieken van de topkapster van Majo de Bruijn. Mijn salon is tevens het adres voor een regelmatige touch-up: een must bij de wat kortere kapsels.

TRANSFORM haarlijn herfst 2017/ winter 2018

Majo de Bruijn Haarverzorging laat je moeiteloos switchen tussen trendy looks

Met de slimme, trendy kapsels uit de Nederlandse Haarlijn najaar/winter 2017-2018 transformeert Majo de Bruijn Haarverzorging uit Kortgene je in no time van een natural uitstraling naar een meer excentriekere look. Met de nieuwe haarmode voor komend seizoen schakel je moeiteloos van een lichte, zonnige nazomersfeer naar een meer uitgesproken najaarsmood.

Van natural naar night life, een relaxte, natural uitstraling?

Of liever een wat meer uitgesproken ready-for-nightlife look?

Met deze kapsels kan het allemaal!

Transform yourself!

Mixed: herfst winter 2016/2017

Het is ‘the best of both worlds’: met MIXED, de Haarlijn van het komend seizoen, combineert  Majo de Bruijn Haarverzorging iconische modellen uit het verleden met de allernieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken.“Dat levert waanzinnig mooie kapsels op met een supergoede basis voor verschillende soortenstyling”, aldus Majo. “Class is never out of style!”

Sommige modellen zijn niet voor niets een klassieker.

Neem de mode: met een jeans, little black dress of witte blouse zit je (bijna) altijd goed, bij wat voor gelegenheid je ze ook draagt. “Dat wil echter niet zeggen dat ze tijdloos zijn”, weet Majo. “Met een jeans van vijf jaar geleden wil je nu bijvoorbeeld echt niet meer worden gezien. Heuplijn, pijpwijdte, skinny of baggy: alles is aan trends onderhevig. Met kapsels is het net zo. Als je goed kijkt, zie je dat klassiekers als de boblijn de inspiratie vormen voor deze nieuwe Haarlijncollectie. Maar met combinaties van de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken ontstaat absoluut een look van nu! Dat wil zeggen: los en luchtig met veel textuur, beweging en diepte. Een soort hippe 3D-versie van het origineel, waarmee je veel kanten uit kunt qua styling.”

Strobing

In najaar/winter zie je vaak als vanzelfsprekend wat diepere kleuren, zoals mocca, caramel en chocolade – zowel puur, melk én wit. Want ook lichte tinten blijven actueel. De grootste kleurtrend zit hem komend seizoen dan ook niet zozeer in de tinten zelf, maar in een nieuwe geavanceerde kleurtechniek: strobing, een trend die is overgewaaid uit de make-up wereld. Daarbij wordt highlighter aangebracht op die delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, voor een heel natuurlijk effect. “Dat doe ik nu ook in het haar, via een mix van twee verschillende kleurtechnieken”, legt Majo uit. “Daardoor versterken we het 3D-effect van je kapsel, echt supermooi. En voor mij als kapper is het puur vakwerk, bijna te vergelijken met schilderkunst!”

Zoek de verschillen!

Moest de originele classic vroeger zes weken lang in precies dezelfde vorm blijven zitten, met de hippe 3D-varianten kun je qua styling letterlijk alle kanten uit. Zodat je soms nauwelijks ziet welke klassieker aan de basis staat van jouw look. “Ik heb een breed assortiment met geweldige stylingproducten dat je daarbij kan helpen”, wijst Majo. “Bovendien vindt ik het leuk om onze klanten allerlei tips en adviezen te geven waarmee ze zichzelf in no time veranderen van een zakenman in een rock hero of van een schooljuf in een vamp. Want ook zij zijn MIXED!”

Haarmode 2017

VOORJAAR 2016 Majo de Bruijn Haarverzorging  is klaar voor Cover!

Bij Majo de Bruijn Haarverzorging hebben ze zin in het  SarahCeyline Rogier
nieuwe seizoen. Reden? De nieuwe  trendkapsels uit Cover, de Nederlandse  Haarmodelijn voorjaar/zomer 2016. Met  pure, comfortabele kapsels, een sereen  licht kleurbeeld en relaxte styling  creëren ze voor iedere klant de perfecte  look. Majo: “Je loopt de salon  uit en kunt bij wijze van spreken zó op een cover!”

Je ziet het ook in de mode: we gaan tegenwoordig voor kwaliteit, maar vooral
in combinatie met comfort en gemak. “Kleding moet lekker zitten en goed bijcover bij kapsalon majo de bruijnLars
je passen”, ervaart Majo. “Kijk naar de covers van trendy magazines en je ziet dat het met haarmode niet anders is. Via een technisch perfect geknipte coupe geven we onze klanten daarom de basis voor een look die ze zelf thuis ook kunt realiseren en waar ze lang plezier van zullen hebben.”

Diamondvorm

De kapsels uit de nieuwe Haarlijn typeren zich door de zogenaamde diamantvorm.
“Wanneer je het gezicht van vooraf bekijkt, zie je een slanke, korte onderkant en een meer volumineuze, lange bovenkant”, legt Majo de Bruijn uit. “Net als de vorm van een diamant. Door speciale kniptechnieken wisselen we grafische lijnen af met zachte, beweeglijke lagen voor een absoluut coverwaardige look.”

Huwelijk tussen warm en koel

Rood en roze combineren? Dat vloekt, vonden we vroeger. Nu doen we bij wijze van spreken niet anders. “Met koele en warme haartinten zie je dit seizoen dezelfde ommezwaai ontstaan”, schetst Majo de Bruijn. “Waar voorheen combinaties van bijvoorbeeld koper- en grijstinten not done waren, geven ze nu een hippe twist aan de trendkapsels in Cover. Wat overigens niet wil zeggen dat je ongestraft kunt combineren: je moet een getraind oog hebben om te zien hoever je daarin bij iemand kan gaan.” Het totale kleurbeeld in de nieuwe Haarlijn is overwegend licht, bijna ‘zen’, waarin zachte beige-, zand- en grijstinten elkaar ton-sur-ton afwisselen. En dé trendkleur van dit seizoen? Lavendel!

Het valt op dat de trendkapsels van Cover weliswaar mooi gestyld zijn, maar vooral niet overdreven ‘gekapt’. “Klopt, dat ene nonchalante plukje hier en die paar brutaal uitstekende haren daar geven jouw look juist iets eigens, iets dat
bij je past”, vindt Majo. “En precies die relaxte styling geeft een beeld dat ideaal is voor de perfecte cover!”

Urban, De Nederlandse Haarmodelijn winter 2015/2016

Streetfashion is dé inspiratie voor de kapsels van het komend seizoen. Deze winter zie je veel overlappende lengtes waarmeejeje look eenvoudig kunt stylen én restylen. Opvallend zijn de pony’s die het gezicht framen en de nieuwe kleurtechniek die zorgt voor spannende contrasten van donker naar licht. Majo de Bruijn Haarverzorging vertaalt deze city lifestyle naar individueel en makkelijk te dragen haar met de kapsels uit Urban, de Haarlijn najaar/winter 2015-2016.

De vrijheid van de stad, het individualisme van nu: waarin vind je meer uiting van je persoonlijkheid dan in je kapsel? De trend van nu is makkelijk vallend haar dat snel en simpel met de handen te stylen valt. En te restylen valt bij een andere mood! Lengte doet er niet toe. Voor zowel kort, medium als lang haar heb ik de techniek in huis voor de overlappende lagen van dit seizoen. Daarmee creëer jij de streetfashionlook die jij wilt.

Je gezicht omlijst

Komend najaar – winter krijgt de pony meer ruimte. Als een frame die je gezicht omlijst, maak je hiermee een duidelijk statement. Door de speciale knip- en snijtechnieken van Majo creëer je echter in no time een compleet ander frame. Het kortere onderhaar draagt immers de bovenlaag waardoor de pony opeens transformeert: disconnectie is hier het toverwoord. Met een stijl- of krultang breng je in lang haar makkelijk de achteloze krul aan die overloopt in de steile punten.

Kopertinten

De kleur is aan jou. Meer dan ooit bieden de steeds uitgebreidere kleuringen je de mogelijkheid om te benadrukken wie jij bent. Laat Majo je adviseren welke tinten passen bij de kleur van je ogen en je huid. De in het vorig jaar seizoen ingezette trend van zwoelrood met chocoladetinten zien we dit seizoen terug, maar neigt in het najaar meer naar warmrood, aubergine en kopertinten. Diepdonkerbruin wordt nu bijvoorbeeld gecombineerd met felkoper in een bijzondere kleurtechniek: balayage. De highlights beginnen pas halverwege het hoofd waarbij het haar in subtiele vegen lichter kleurt tot aan de massieve lichte tint in de punten toe. Het gevolg: drie tinten verschil in één kapsel! Majo kent deze speciale techniek waarmee je haar optisch meer volume en diepte krijgt. En jij een spectaculaire nieuwe look.

City lifestyle

Of jouw inspiratie nu in de straten van Berlijn, Parijs, New York of Amsterdam ligt, dit najaar is het haar makkelijk draagbaar en nooit overgestyleerd. Majo heeft de kwalitatief hoogwaardige producten, stylingtools en technieken in huis zodat je zelf overal de look kunt creëren die bij je past. Van strak tot beweging en van industrial tot catchy: de Haarlijn najaar/winter 2015-2016 staat voor draagbaar haar waar je dagelijks mee gezien mag worden.

kkk

Red hot!

Roodtinten zijn hot deze zomer, van zwoel dieprood tot vlammend lichtkoper. Maar ook chocoladetinten (melk én puur!) en een kleur als caramel zul je vaak tegenkomen – al dan niet in mooie matte astinten. Welke combi jij kiest, hangt helemaal af van wat past bij de kleur van jouw huid en ogen, maar uiteraard ook van wat je wilt uitdragen met jouw kapsel. Supertrendy zijn kleuringen die via een donkere tint bij de haaraanzet heel geleidelijk aan uitlopen naar een lichtere tint aan de punten: een slimme manier om je haar optisch meer volume en diepte te geven. Majo de Bruijn Haarverzorging in Kortgene is hiervoor the place to be: Ik beheers een speciale techniek waardoor succes gegarandeerd is.

Yin & yang

Net als ieder mens verenig jij ook een aantal uitersten. Waarom zou je die niet tot uitdrukking laten komen via je haarstyling? Het ene moment een strakke, supergladde look en het volgende moment meer textuur, krul en beweging. Twee ogenschijnlijke uitersten die elkaar echter aanvullen en samenkomen in jou. Als yin & yang. Gewoon een kwestie van de juiste balans.

Zomermode van Majo de Bruijn Haarverzorging in Kortgene

Vrouwen worden vandaag geïnspireerd door uiteenlopende streetstyles, looks van internationale celebrities en de laatste catwalk trends. Ook de mannen zijn geïnspireerd door de trends van nu en willen net als vrouwen on trend zijn.

Het kappersboek; laat u inspireren! 

In het modellenboek van De Kapperssite vindt u mooie en unieke kapsels terug die u wellicht kunnen inspireren. Wilt u advies op maat? Dan helpt Majo u zelf ook graag.

Modellenboek