Menu

KWALITEIT ZIE JE

U bent welkom bij Majo de Bruijn in Kortgene

Menu

Nieuwsbrieven van Majo de Bruijn Haarverzorging Kortgene, Zeeland.

Nieuwsbrief van Majo

Gisteren, dinsdag 13-10, heb ik een goed bericht mogen ontvangen, ik hoef mijn salon nu niet te sluiten. En kan u dus gelukkig blijven ontvangen. Door de maatregelen die ik voor uw gezondheid in mijn salon neem kunnen er per dag minder afspraken ingepland worden. Er is onder andere tijd nodig om de salon, na elk bezoek, weer te reinigen.

Dit betekend voor u:  kom op tijd niet te vroeg  en wacht even buiten tot de vorige klant weer buiten staat.

I.v.m. de aankomende feestdagen maak tijdig uw afspraak! Ik heb  mijn website vernieuwd, neem eens een kijkje.

Binnenkort staat de Haarmodelijn najaar – winter 2020-2021 op mijn site www.majodebruijnhaarverzorging.nl.

Wist u dat u ook een afspraak via mijn site kan maken, doet u dat dan bellen of mailen we zo snel mogelijk terug.

Ik wens u een goede gezondheid toe en pas op elkaar.

Veel liefs van Majo

 

Nieuwsbrief van Majo 01-09-2020

De eerste 8 maanden waren heftig. Door de Corona uitbraak is mijn salon 8 weken gesloten geweest, ik heb dat als heel heftig ervaren. De wereld is veranderd ik merk het ook in de salon, doe er alles aan om het zo goed mogelijk te sturen bijv. een stoel weg om meer ruimte te creëren,  meer tijd tussen de klanten, desinfecteren  en nog meer poetsen. Ik ben ook heel blij dat u ook weer de weg heeft weten te vinden naar mijn salon en dat we ook samen oppassen voor de verspreiding van het virus. Hoop dat het snel voorbij is.

Door deze situatie heb ik besloten om een week te sluiten, dit is van 15 september tot 19 september. om weer even op adem te komen dinsdag 22 september ben ik weer aanwezig, heb het echt even nodig.

Bezoek ook eens de website www.majodebruijnhaarverzorging.nl  hier kunt u een afspraak verzoek versturen er wordt altijd via mail of telefonisch terug gereageerd.

Ik wens u een goede gezondheid toe en pas op elkaar.

       

Nieuwsbrief van Majo 06-05-2020

Lieve mensen,

In de krant op net nieuws is bekend gemaakt dat de contactberoepen weer open mogen en wel maandag 11 mei. Het is een opluchting en ben weer blij dat ik u weer kan zien de komende weken, het zal erg druk zijn en daarom heb ik mijn oud collega benaderd die pas haar eigen salon heeft verkocht, en ook een schat aan ervaring heeft om mij bij te staan in deze drukke tijd, ze was ook erg enthousiast en zei, gelijk ik ga je helpen dus de komende tijd zijn we met zijn tweeën. Natuurlijk houden we ons aan de extra hygiëne en voorschriften van het rivm ook plan ik wat ruimer in, om ieder de kans te geven om weer veilig de kapsalon te kunnen verlaten. Als u een eigen mondkapje heeft neem het mee, heeft u klachten blijf thuis, volgens het protocol moet ik ook deze vraag aan u stellen. Bij een langere behandeling neem een eigen boek of tijdschrift mee want tijdschriften in de salon is nog niet toegestaan. Verder vraag ik uw begrip dat wij niet in twee weken 15 weken in kunnen halen, en dat wij erg ons best doen om u er weer mooi en met een verzorgd uit te laten zien. Pas op uzelf blijf gezond en tot gauw.

Veel liefs van Majo

.  Modellen Majo de Bruijn 2014-2015

Nieuwsbrief van Majo 21-04-2020

Lieve mensen,

U heeft waarschijnlijk ook naar de extra uitzending gekeken van onze minister president, gelukkig gaat het voor de kinderen een positieve kant op daar ben ik ook wel weer blij mee. Maar helaas voor de contactberoepen  zoals kappers, schoonheidsspecialisten, masseurs nagelsalons e.d. wordt het nog een maand verlengd tot 20 mei. Ik had liever gehad dat ik volgende week weer zou kunnen beginnen het doet me veel pijn en verdriet, maar ik zal me hier bij neer moeten leggen en mezelf er door heen moeten slaan, maar ik niet alleen u ook het haar wordt langer en gaat vervelender zitten ook u moet daar doorheen heb nog een maand geduld en geniet thuis in de tuin van de zon. Verkoop van mijn artikelen zoals haarlak, gel en verstevigingen kunnen gewoon doorgaan, ook voor de uitgroei van u geverfde haar kan ik een pakketje samen stellen. Bel wel even naar de kapsalon als u van deze service gebruik wil maken op 0113-302000.

 

Veel liefs

 

Nieuwsbrief van Majo 01-04-2020

Gisteren vol spanning s ’avonds om 19:00 voor de tv gezeten om wat de minister president zou zeggen over de verlenging van de maat regelen. Het was wel al een beetje bekend maar het viel mij toch zwaar omdat ik u nog langer niet kan helpen. De salon is zeker gesloten tot 28 april,  21 april komt er weer een persconferentie dan horen we weer hoe het verder gaat.

Voor veel mensen valt dit zwaar, mijn gedachten bij de zieke mensen en fam. van de overledenen door dit virus.

Ook denk ik aan de mensen die alleen zitten en geen bezoek kunnen ontvangen van dochters en zonen en kleinkinderen.  Wij hebben onze kleinkinderen  al een paar weken niet gezien dus daarom hier een fotootje van ze.

Zodra de maatregelen worden ingetrokken door de overheid, verwacht ik een grote drukte, allemaal haar zolang als de The Rolling Stones en Beatles, dat weer netjes geknipt moet worden. En ik hoop op begrip dat er niet gelijk dezelfde dag tijd is om iedereen te kunnen helpen.

 

Nieuwsbrief van Majo 24-03-2020

Eindelijk is er een beslissing genomen door de regering en er is nu duidelijk over sluiting van alle kapsalons en schoonheidssalons.

Kappers, schoonheidsspecialisten en andere personen in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging mogen tot en met 6 april hun vak niet uitoefenen. Voor fysiotherapeuten geldt dat zij zoveel mogelijk moeten werken middels beeldbellen.

Ik doe mijn best om u af te bellen en of te mailen om de afspraken af te zeggen en of door te zetten na 6 april, maar dat wil nog niet zeggen dat dan de afspraak staat want eigenlijk weten we niet hoe lang dit gaat duren.

Deze regels zijn voor uw en mijn gezondheid, ik wens u veel gezondheid en blijf binnen en gaat u toch weg houdt veilige afstand.

Veel liefs voor nu en straks Majo

 

Haarmode 2017